Tre gode gutter (SOLGT!)

De tre kompiseneDe tre kompisene
De tre kompiseneJack i fri dressurUllprøveUllprøve
Tre flotte, sunne og tillitsfulle fibergutter
Vurdering: Ingen kundevurdering ennå.
Pris
Pris med rabatt kr32000,00
Utsalgspris kr40000,00
Utsalgspris ekskl. mvakr32000,00
Rabatt
Mva-beløpkr8000,00
Beskrivelse
Disse tre gutta har vokst opp sammen og er gode kompiser. De er sunne og friske, nysgjerrige og tillitsfulle. Jack, Raj og Imhotep kan leve opptil 25 år og vil produsere massevis med ull mens de gir liv til en gård.
 
Alle alpakkaene kommer med full historie, stamtre og kontrakt, og du skal være trygg på at dyrene du får passer for nettopp deg.
 
Vi driver norges mest internasjonalt anerkjente alpakkaoppdrett, Knapper Alpakka, og er kjente for god dyrevelferd, helse og smittevern. Du handler trygt hos oss.
 
Vi er en av de aller første i Norge som startet opp seriøs avl av alpakka. I dag har vi en fargerik flokk av høy kvalitet, med noen av europas beste avlsdyr bestående av topp blodslinjer fra USA, Peru og Australia. Som en av de få har vi ikke importert fra Storbritannia/England ettersom bl.a. Mattilsynet anbefaler å ikke gjøre dette som et ledd i smittevern.
 
Vi har alpakkaer i flere prisklasser, og i topp kvalitet. Alle blir grimetrente før levering, og vi gir deg oppfølging fra start til slutt.
 
Ta kontakt for priser, besøk og mer informasjon!