Kategorier

Betingelser

Alle alpakkaer fra Knapper Alpakka selges med kontrakt, stamtavle, veterinærattest og helsehistorikk hvis ikke annet er nevnt. Pakkepriser er vanligvis tilgjengelig.

Om alpakkatilsalgs.no

alpakkatilsalgs.no er et verktøy for alpakkaeiere i Norge for å selge alpakkaer og alpakkafiber, og et sted for nysgjerrige og interesserte å finne dyrene de trenger.

Du som vil selge kan ta kontakt for å markedsføre dine dyr og/eller fiber og vi vil hjelpe deg i gang. Du kan presentere både dyrene dine, gården din og nettstedene dine, inklusive facebook-, twitter-, Instagram- eller andre sosiale nettverk.

Du som vil kjøpe tar direkte kontakt med selger. Dersom ikke annet er spesifisert prises hvert dyr for seg, men du bør ta kontakt for pakkepriser om det er aktuelt å kjøpe flere på samme tid. Med i handelen får du kontrakt, stamtavle, veterinærattest og helsehistorikk.

alpakkatilsalgs.no og eierne tar intet ansvar for presenterte selgere eller deres markedsførte dyr eller råfiber, og gjennomføring av handler skjer utenom alpakkatilsalgs.no, direkte mellom selger og kjøper.

Administratorer for alpakkatilsalgs.no kan avvise, avpublisere eller på annet vis fjerne eller skjule selgere eller selgeres dyr og/eller råfiber dersom alpakkatilsalgs.no sine interne retningslinjer blir brutt.

alpakkatilsalgs.no er for oss alle som har alpakka i Norge og andre alpakkainteresserte!

Søk i til salgs