Kategorier

Betingelser

Alle alpakkaer fra Knapper Alpakka selges med kontrakt, stamtavle, veterinærattest og helsehistorikk hvis ikke annet er nevnt. Pakkepriser er vanligvis tilgjengelig.

Alpakka står vårt hjerte nær og vi er store alpakkaentusiaster! Knapper Alpakka driver oppdrett av alpakka og på disse sidene presenterer vi våre alpakkaer til salgs. Også andre alpakkaer på gården kan være til salgs, så ta kontakt dersom du ønsker noe utenom eller råd om kjøp.

Vi i Knapper Alpakka importerte fargede Huacaya (uttales wa-kai-a) alpakkaer i 2008. 1. april sto de endelig på gården! Siden den gang har vi hatt ytterligere importer, blant annet fra Australia. Senere ble vi de første til å få suri-alpakkaer inn i Norge da vi importerte tre sommeren 2011 og de første til å importere fra USA i 2014. På gården vår i Våler i Solør lever vi et rolig liv sammen med ca 40 alpakkaer.

Alle våre alpakkaer selges med helsesertifikat fra veterinær, full medisinsk historie, stamtavle, kontrakt og livstidsstøtte. Du er trygg som en av våre kunder!

Besøk oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Resultat 1 - 7 av 7

Knapper Alpakka

NC Johnny B Good SOLGT

NC Johnny B Good for glans/luster

Spa Alpacas Adirondack

Adirondack står for kvalitet. Langvarig ...

Ambersun Corazon

Alpakkahingst med imponerende utstillings- og ...

NC Hornblower

En utrolig svart hingst av høy kvalitet

Søk i til salgs