Betingelser

Alle alpakkaer selges med kontrakt, stamtavle, veterinærattest og helsehistorikk. Pakkepriser er vanligvis tilgjengelig.

Pakke med suri alpakkahopper

PDFSkriv utE-post
Pakke med suri alpakkahopper
Utsalgspris kr73750,00
Utsalgspris ekskl. mvakr59000,00
Rabatt
Mva-beløpkr14750,00
Pris / kg:
Chat Noir
Shivas Dance
Chat Noir
Shivas Dance
Beskrivelse
Disse to damene er to av norges fem surialpakkaer. Den nordligste er i Nordland.
 
Chat Noir og Shivas Dance er begge nydelig svarte, med lange kullsvarte silkelokker som flagrer i vinden. Surialpakkaer er noe spesielt, og fiberen har akkurat samme isoleringsevne som vanlige alpakkaer.
 
Vi driver norges mest internasjonalt anerkjente alpakkaoppdrett, Knapper Alpakka, og er kjente for god dyrevelferd, helse og smittevern. Vi følger de etiske retningslinjene til Norsk Kamelidforening og Svenska Alpackaföreningen. Du handler trygt hos oss.
 
Pris er ekskl. mva. samlet for begge.
 
Vi er en av de aller første i Norge som startet opp seriøs avl av alpakka. I dag har vi en fargerik flokk av høy kvalitet, med noen av europas beste avlsdyr bestående av topp blodslinjer fra USA, Peru og Australia. Som en av de få har vi ikke importert fra Storbritannia/England ettersom bl.a. Mattilsynet anbefaler å ikke gjøre dette som et ledd i smittevern.
 
Følg gjerne Knapper Alpakka på Facebook, instagram og twitter, og besøk www.alpakka.org og www.alpakkatilsalgs.no for mer informasjon.
 
Vi har alpakkaer i flere prisklasser, og i topp kvalitet. Alle blir grimetrente før levering, og vi gir deg oppfølging fra start til slutt.
 
Ta kontakt for priser, besøk og mer informasjon!

Søk i til salgs