Betingelser

Alle alpakkaer selges med kontrakt, stamtavle, veterinærattest og helsehistorikk. Pakkepriser er vanligvis tilgjengelig.

Alpakka avlshopper av høy kvalitet i en pakke

PDFSkriv utE-post
To avlshopper av høy kvalitet, med bakgrunn i Australia og USA
Utsalgspris kr75000,00
Utsalgspris ekskl. mvakr60000,00
Rabatt
Mva-beløpkr15000,00
Pris / kg:
cresc
Beskrivelse
Vi selger en spennende pakke med alpakka avlshopper, grå Viella og skinnende lys brune La Vie En Rose. De selges samlet.
 
Begge disse to hoppene har avstamming fra Australia og USA, med imponerende stamtavler. Det er en ypperlig mulighet for deg som ønsker å starte et avlsprogram eller forbedre ditt eksisterende.
 
Viella er mor til bl.a. NC Big Bang, en av våre mest suksessfulle hingster. La Vie er datter til Rose, en av våre mest suksessfulle hopper.
 
Begge alpakkaene kommer med full historie, stamtre og kontrakt, og du skal være trygg på at dyrene du får passer for nettopp deg.
 
Vi driver norges mest internasjonalt anerkjente alpakkaoppdrett, Knapper Alpakka, og er kjente for god dyrevelferd, helse og smittevern. Du handler trygt hos oss.
 
Vi er en av de aller første i Norge som startet opp seriøs avl av alpakka. I dag har vi en fargerik flokk av høy kvalitet, med noen av europas beste avlsdyr bestående av topp blodslinjer fra USA, Peru og Australia. Som en av de få har vi ikke importert fra Storbritannia/England ettersom bl.a. Mattilsynet anbefaler å ikke gjøre dette som et ledd i smittevern.
 
Ta kontakt for priser, besøk og mer informasjon!

Søk i til salgs